Prvo: svaka pohvala za fotku sa jagodama! Bas me fascinirala ta ideja. Drugo: nazalost ja sam naisao na jedan problem sa vodom... Naime voda ce cesto bit slatka nakon espressa ili prije espressa. U to sam se jos vise uvjerio od kako sad radim sa komercijalnim blendom kohi ima jedan udio robuste. Svi znamo da su talijanske mjesavine gorke zbog toga. I onda kad isperemo usta vodom (koja je slatka) gorcina espressa dolazi jos vise do izrazaja. Matija je nasao super zamjenu za vodu a to je suhi kruh koji se obicno u prezle pretvara. Ocisti nam jezik i neutralizira okuse. No nemozemo to bas davat uz kavu jer postoji i jos jedna cinjenica a to je da nas kava dehidrira...
Prvo: svaka pohvala za fotku sa jagodama! Bas me fascinirala ta ideja.
OdgovoriIzbrišiDrugo: nazalost ja sam naisao na jedan problem sa vodom... Naime voda ce cesto bit slatka nakon espressa ili prije espressa. U to sam se jos vise uvjerio od kako sad radim sa komercijalnim blendom kohi ima jedan udio robuste. Svi znamo da su talijanske mjesavine gorke zbog toga. I onda kad isperemo usta vodom (koja je slatka) gorcina espressa dolazi jos vise do izrazaja. Matija je nasao super zamjenu za vodu a to je suhi kruh koji se obicno u prezle pretvara. Ocisti nam jezik i neutralizira okuse. No nemozemo to bas davat uz kavu jer postoji i jos jedna cinjenica a to je da nas kava dehidrira...